English
 

Despre noi


Firma a fost infiintata in anul 2003 avand ca obiect principal de activitate importul de legume si fructe direct de la producatorii din U.E. precum si din alte tari ale lumii.

Initial, capacitatea de depozitare a fost 2000 mp. In toamna anului 2004 am finalizat constructia unui nou depozit in comuna StefanestiI de Jos cu o suprafata de circa 20.000 mp si o dotare care ofera conditii moderne de depozitare si ambalare, incarcare - descarcare legume si fructe.
Avem în dotare tiruri si camioane pentru transport intern si international de ultima generatie, refrigerate. Firma dispune de tunele de înalta tehnologie pentru coacerea bananelor, cu o capacitate de 6000 baxuri pe zi, linie proprie de ambalare si depozite cu atmosfera controlata pentru legume si fructe, toate ultramoderne. In prezent firma are peste 150 de angajati specialzati in toate domeniile de activitate. In anul 2008 firma a avut o cifra de afaceri de peste 21 milioane euro (peste 85 000 000 lei).
Firma a avut o evolutie spectaculosa pe piata de legume si fructe din Romania ajungand de la o pondere de 5 - 7% in 2004 la circa 35% in 2009.
In prezent avem in calitate de clienti permanenti cele mai mari marketuri si supermarketuri din Romania dintre care amintim: METRO, CORA, KAUFLAND, CARREFOUR, etc.

  Acasa Despre noi Fructe Legume Cariere Link-uri Oferta Contact